TRI SAOBRAĆAJKE TOKOM VIKENDA: U Zrenjaninu sudari zbog alkohola i neprilagođene brzine

B. G.

05. 12. 2022. u 13:33

TOKOM vikenda na području Zrenjanina, dogodile su se tri saobraćajne nesreće, u kojima su tri osobe, na sreću, samo lakše povređene, a pričinjena materijalna šteta procenjena na 320 hiljada dinara.

ТРИ САОБРАЋАЈКЕ ТОКОМ ВИКЕНДА: У Зрењанину судари због алкохола и неприлагођене брзине

Foto: B. G.

U dva slučaja, saobraćajku je izazvala neprilagođena brzina, a jedan učesnik koji je izazvao nesreću, bio je pod dejatvom alkohola.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 31 učesnika u saobraćaju, izdato je 157 prekršajnih naloga, iz saobraćaja je isključeno 32 vozača, od toga 21 zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, dva zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, jedan zbog upravljanja vozilom u vreme izrečene zaštitne mere i osam zbog ostalih razloga.

Od ukupno 21 vozača koji su upravljali vozilom pod uticajem alkohola, zadržano ih je osam na dvanaestočasovnom trežnjenju, jer im je izmerena količina alkohola u krvi bila iznad dozvoljene granice, a iz saobraćaja je isključeno i sedam vozila, jedno zbog isteka važnosti registracione nalepnice, jedno nije bilo upisano u jedinstveni registar vozila i četiri zbog tehničke neispravnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)