UKLETI PEŠAČKI PRELAZ U KRUŠEVCU? Na istom mestu, gde je juče povređena žena, u avgustu je nastradao popularni pevač

S.Babović

20. 11. 2022. u 20:26

POLICIJA u Kruševcu podneće krivičnu prijavu protiv vozača (72) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, potvrđeno je "Novostima" u kruševačkoj policiji.

УКЛЕТИ ПЕШАЧКИ ПРЕЛАЗ У КРУШЕВЦУ? На истом месту, где је јуче повређена жена, у августу је настрадао популарни певач

Foto:Instagram,FB

- On se sumnjiči da je sinoć na pešačkom prelazu u Vidovdanskoj ulici automobilom udario sedamdesettrogodišnju ženu, koja je sa teškim telesnim povredama zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici - navode u policiji.

Pešački prelaz u Vidovdanskoj ulici kod apoteke "Kedrović", koji je "osvanuo" na Instagramu kroz uznemirujući snimak jučerašnjeg udesa, kao da je uklet. Bukvalno na istom mestu, ovoga avgusta, auto za čijim je volanom bila G.T. (26) udario je pešaka Zlatka Živadinovića (41) iz Mačkovca. Šest dana kasnije,ovaj popularni pevač, podlegao je teškim povredama u UKC Niš.

- Prosto je neverovatno da se sabraćajne nesreće događaju u ovom delu grada - ističu taksisti za "Novosti", koji kroz Vidovdansku ulicu prođu i po nekoliko puta u toku smene. - Zbog kiše je slabija vidljivost, uslovi za vožnju otežani, ali ulica je u samom centru. Mora da se vozi sporo, dosta oprezno, jer i pešaci često ne pogledaju levo-desno...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Od Spomenika kosovskih junaka, pa sve do raskrsnice sa Takovskom i Topličinom ulicom ima tri pešačka prelaza. Parkiranje je potpuno obustavljeno prošle godine, kada je završena rekonstrukcija Trga kosovskih junaka. Zabranjeno je i zaustavljanje.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI