ZNAM da je srećna otišla na put. Planirala je da nekoliko dana ostane sa momkom u Vrdniku, a onda je tragedija sve promenila.

dragan

19.10.2022. 21:08

Zalosno je koliko se kod nas gine u saobracaju, narocito mladi. Bez obzira ko je kriv u ovom slucaju, motori i sportski automobili su generalno jos opasniji za one koji ih koriste od ostalih vozila. Moze li se nesto uraditi da se bar smanji broj njihovih udesa sa tragicnim posledicama?

Rale Vatrogasac

20.10.2022. 07:19

@Ombre - Svega ima . Od droge i alkohola do neznanje i bahaćenja ! Od neispravnih automobila i neosvetljenih traktora do kriminalnih puteva i loše ili nikakve signalizacije ! I tako svakodnevno , 365 dana ode zauvek jedan manji gradpretežno mladog sveta , a da se ništa ili veoma malo čini da se ta tragedija spreči ili bar umanji .

Miki

20.10.2022. 14:14

Ja bih rekao da su ovde najviše u pitanju godine i navika vozača da nepoštuje pravila. Na žalost, takvim ljudima treba oduzeti dozvolu na vreme, pre nego što se ovakve stvari dese. Posle 75. godine života kazne za najmanje prekršaje treba da se povećaju, jer je to signal ozbiljnih problema kod vozača, koji umeju da budu tvrdoglavi i ne žele da predaju volan.