ALKOHOL IM DOŠAO GLAVE: Potresne reči sina Svetlane P., jedne od troje nastradalih u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu

Š. MAROVIĆ

11. 10. 2022. u 14:06

U STRAVIČNOJ saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 20.30 nastradali su Svetlana P., njen brat Slobodan T. i Goran R. Teško je povređen Tomislav P., Svetlanin partner.

АЛКОХОЛ ИМ ДОШАО ГЛАВЕ: Потресне речи сина Светлане П., једне од троје настрадалих у саобраћајној несрећи на Панчевачком путу

Foto: Novosti/privatna arhiva

Reporteri "Novosti" zatekli su na Karaburmi Svetlaninog sina Milana, koji je za "Novosti" ispričao detalje teške tragedije.

- Moja majka je sa Tomislavom u nekoj vrsti odnosa od 2014. godine - kaže on. - Stalno su pili, sve sam prijavljivao policiji. Majka je bila devedesetih na lečenju od alkoholizma, ali ju je to držalo dve godine. Na kraju sam morao da ih izbacim iz stana, a oni su pronašli drugi, gde su bili podstanari.

Tvrdi da je „Tomislav najviše kriv za sve, kao i da policija nije radila svoj posao, iako smo često prijavljivali.“

- Ja sam im kupovao pivo, ali su oni na kraju kupovali najjeftiniju votku - kaže Milan. - Morao sam Tomislava da izbacim iz kuće, a majka je otišla sa njim. Čoveka koji je vozio kola ne poznajem. Teška tragedija, ali mora se dalje.

Foto: Privatna arhiva

Nastradala Svetlana P.

Dodaje da je Tomislav čak maltretirao Svetlanu, da se poslednja dva meseca nije ni čuo sa njom. Da se ujak Slobodan nije ženio, a da je njegova majka rodila i ćerku koja je 2009. godište.

Podsetimo, u automobilu "fijat multipla", u kome su sinoć nastradali Goran R. (56), Svetlana P. (56) i Slobodan T. (48), policija je posle nesreće pronašla više flaša alkoholnog pića.

Nesreća se, da podsetimo, dogodila oko 20.30 časova na Pančevačkom putu, kada je "fijat" udario u stub ulične rasvete. Stravičan udes preživeo je samo Tomislav P., koji je u bolnici u teškom stanju, sa povredama vratnih pršljenova i pluća.

Foto: Privatna arhiva

Nastradali Slobodan T.

Goran R., koji je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću na Pančevačkom putu u kojoj su, pored njega, život izgubile još dve osobe, iza sebe ima čak 19 krivičnih dela. Pored krađa, nasilja u porodici i falsifikovanja isprava, on je učestvovao u 12 saobraćajnih nezgoda, od kojih je izazvao šest.

Takođe, iza sebe ima čak 67 saobraćajnih prekršaja, uključujući i vožnju pod dejstvom alkohola, prekoračenje brzine, nepropisno preticanje, upravljanje neregistrovanim vozilom, pa čak i nepropisne radnje prilikom upravljanja biciklom. On je u juče, u trenutku nesreće, bio pod zabranom upravljanja vozilom, i to treći put za pet godina.

Do nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravljao Goran R., krećući se iz Pančeva ka Beogradu, skrenulo na razdelno ostrvo, a potom udarilo u banderu.

BONUS VIDEO - TELA I SMRSKANI DELOVI VOZILA NA KOLOVOZU: Prvi snimci teške nesreće na Pančevačkom putu


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)