NESREĆA KOD LESKOVCA: Deka preminuo dok je vozio traktor, pa sleteo u reku

Novosti onlajn

26. 09. 2022. u 22:02

PORTPAROLKA PU Leskovac Marija Sokolović rekla je da je reč o prirodnoj smrti, odnosno, da je čovek najpre preminuo, pa sleteo u reku

НЕСРЕЋА КОД ЛЕСКОВЦА: Дека преминуо док је возио трактор, па слетео у реку

Arhiva

Dušan S. (78) iz sela Vinarca kod Leskovca izgubio je život kada je sinoć traktorom sleteo u reku Jablanicu, navodi Jugmedia.

Portparolka PU Leskovac Marija Sokolović kaže da je, zapravo, reč o prirodnoj smrti, odnosno, da je čovek najpre preminuo, pa sleteo u reku.

Ne zna se tačno vreme smrti, ali se zna da je iz dvorišta s traktorom izašao oko 18 sati. Jedan od meštana Vinarca primetio je uveče traktor u reci i javio policiji. Pored policije na licu mesta bili su i vatrogasci i ekipa prve pomoći.

Iza sebe je ostavio sina, ćerku, unuke i praunuke.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

UŽAS U NIŠU: Sumnja se da je muž izbo ženu, pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)