BMV POTPUNO UNIŠTEN, DŽIP ZAVRŠIO NA LIVADI: Strašne fotografije saobraćajne nesreće na putu Preljina-Kraljevo (FOTO)

G. Š.

15. 07. 2022. u 18:51

U SAOBRAĆAJNOM udesu dva putnička vozila koji se pod još nerazjašenim okolnostima dogodio juče, oko 16.40 sati, na magistralnom putu Preljina - Kraljevo, u mestu Adrani, na oba vozila pričinjena je značajna materijalna šteta.

БМВ ПОТПУНО УНИШТЕН, ЏИП ЗАВРШИО НА ЛИВАДИ: Страшне фотографије саобраћајне несреће на путу Прељина-Краљево (ФОТО)

Foto: G. Šljivić

Kako nezvanično saznajemo, udes se dogodio kada se BMV gornjomilanovačkih registarskih oznaka nepropisno uključivao sa sporednog, na magistralni put, i tada je naleteo na džip BMV kraljevačkih tablica koji je dolazio iz pravca Preljine. Od siline udarca džip je završio u obližnjoj livadi.

Na mestu nezgode intervenisala je ekipa Hitne pomoći, koja je iz preventivnih razloga putnike iz oba vozila prevezla u kraljevačku Opštu bolnicu "Studenica".

Zbog udesa saobraćaj se naizmenično odvijao jednom kolovoznom trakom. Nakon uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila.

JOŠ JEDAN UDES

Nakon dva sata od predhodnog udesa, na istoj deonici puta došlo je do saobraćajne nezgode, kada su sudarili specijalno teretno vozilo i putničko auto Škoda kraljevačkih oznaka. Hitna pomoć prevezla je vozača i suvozača iz Škode u Opštu bolnicu "Studenica".

Zbog uviđaja saobraćaj je bio potpuno obustavljen.

BONUS VIDEO: SNIMCI SA MESTA NESREĆE KOD KRUŠEVCA - Vozila smrskana, na putu ogroman zastoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!