HEROJI UGASILI VATRU, DEŽURAĆE CELE NOĆI: Vatrogasci posle 2.5 sata pobedili požar u Kruševcu i tako sprečili katastrofu (VIDEO)

S. BABOVIĆ

09. 05. 2022. u 22:47

PRIPADNICI Vatrogasno-spasilačke jedinice uspeli su da za manje od 2,5 sata ugase požar koji je izbio u skladištu boja i lakova na Bruskom putu u Kruševcu.

ХЕРОЈИ УГАСИЛИ ВАТРУ, ДЕЖУРАЋЕ ЦЕЛЕ НОЋИ: Ватрогасци после 2.5 сата победили пожар у Крушевцу и тако спречили катастрофу (ВИДЕО)

Foto: S. Babović

Kako su “Novosti” ranije objavile, vatrogasci su krenuli sa gašenjem vrlo rizičnog požara magacinskog prostora trgovinsko-zanatskog preduzeća “Sjaj” nešto pre 18 sati,a najveći strah bio je da se vatra ne proširi na susedni objekat.

Skladišni prostor od 200 kvadrata,gde se čuvaju boje,lakovi i građevinski materijal bio je u plamenu. Brzom intervencijom vatrogasaca-spasilaca sprečeno je širenje požara na drugi objekat površine od 160 m2. Na licu mesta intervenisalo je 12 vatrogasaca-spasilaca sa četiri vozila VSJ Kruševac, a u pomoć su pritekli i vatrogasci sa jednim vozilom iz fabrike "Trajal",kao i vatrogasci sa vozilom iz fabrike guma “Kupertajers”.

Kako saznajemo,vatrogasci će iz predostrožnosti dežurati cele noći. Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo, uzrok požara se ispituje, ali za sada nema indicija da je u pitanju krivično delo, odnosno podmetanje požara.

U požaru nije bilo povređenih, a jedan pripadik Vatrogasno-spasilačke jedinice je iz preventivnih razloga pregledan u Hitnoj pomoći, nakon što se nagutao dima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić