NEMANJA (19) POGINUO NA UKLETOM PUTU: Potresni detalji saobraćajne nesreće kod Vrbasa - tinejdžer izdahnuo u kolima Hitne pomoći

Novosti online

09. 05. 2022. u 19:34 >> 19:34

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 10 časova dogodila na putu Zmajevo – Bačko Dobro Polje u opštini Vrbas poginuo je Nemanja B. (19) iz Bačkog Dobrog Polja.

НЕМАЊА (19) ПОГИНУО НА УКЛЕТОМ ПУТУ: Потресни детаљи саобраћајне несреће код Врбаса - тинејџер издахнуо у колима Хитне помоћи

Foto: Laslo Kiš

Nemanja je nastradao vozeći „škodu fabiu“ kada je njegov automobil iz zasad neutvrđenih razloga sleteo sa kolovoza i udario u jedno, pa u drugo drvo. Nesrećni mladić nije poginuo na licu mesta, nego je preminuo u vozilu Hitne pomoći, koje ga je zbog zadobijenih teških povreda prevozilo do klinike u Novom Sadu. Njegovo telo je upućeno na obdukciju u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu. Nemanja je u žalosti ostavio roditelje i rođenu sestru.

Lidija Zarubica, sekretar MZ Bačko Dobro Polje, kaže da put na kojem je Nemanja stradao nema opasne okuke, ali kao da je uklet, jer je to već treća teška nesreća na toj saobraćajnici, koja vodi prema Novom Sadu. Prošle godine je tu poginuo meštanin Bačkog Dobrog Polja, a pre nekoliko godina mladić i devojka, dok je druga devojka koja je sa njima bila u automobilu posle udesa ostala u invalidskim kolicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)