MNOGO POSLA ZA VRANJSKU POLICIJU TOKOM PRAZNIKA: Dete na biciklu i mlađi muškarac teško povređeni

Дејан Ристић
Dejan Ristić

04. 05. 2022. u 14:35

Jedna maloletna osoba i mlađi muškarac zadobili su teške telesne povrede u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile u subotu, poslednjeg dana aprila, saopšteno je iz Policijske uprave Vranje.

МНОГО ПОСЛА ЗА ВРАЊСКУ ПОЛИЦИЈУ ТОКОМ ПРАЗНИКА: Дете на бициклу и млађи мушкарац тешко повређени

Foto D. Ristić

Prema informacijama iz policije, dete je zadobilo teške povrede na putu u selu Oraovica u opštini Preševo. Do nezgode je došlo kada je, vozeći bicikl, nakon mimoilaženja sa vozilom iz suprotnog smera, dete palo na kolovoz. Uviđaj je pokazao da nije bilo kontakta između bicikla i motornog vozila, a povređeno dete je transportovano u Zdravstveni centar Vranje na lečenje.

Druga teža saobraćajka se dogodila u selu Alakince u surduličkoj opštini, kada je "opel korsa" sletela sa kolovoza i udarila u objekat pored puta. Tom prilikom je teško povređen suvozač (34) koji je transportovan u Klinički centar u Nišu. Lakše povrede u nezgodi su zadobili vozač "opela" i putnik u vozilu. Po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, uviđaj na licu mesta su obavili službenici saobraćajne policije.

Inače, prema izveštaju Policijske uprave Vranje, tokom prazničnih dana, od 29. aprila do 3. maja ove godine, registrovano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno devet lica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)