DRŽAO SAM KRVAVOG SINA NA RUKAMA: Ispovest oca teško povređenog mladića iz Vranja (FOTO/VIDEO)

J. Stojković

04. 05. 2022. u 12:09

NEMILI događaj u kome je u utorak povređen medicinski tehničar Zoran Milošević ostavio je u nedoumici sve u Drvarskoj ulici u Vranju. Kako je neko mogao da nasrne na čoveka o kome svi imaju samo reči hvale?

ДРЖАО САМ КРВАВОГ СИНА НА РУКАМА: Исповест оца тешко повређеног младића из Врања (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J. Stojković

Njegov otac Bora Milošević kaže da ni sam ne zna šta se dogodilo, ali da ne može da izbaci iz glave sliku kako na rukama drži krvavog sina.

On dodaje da je problem nastao kada je osumnjičeni za pokušaj ubistva pre godinu dana kupio kuću i kako imaju zajednički prolaz, ali da se njegov sin nikada nije upuštao u rasprave sa novim komšijom. 

Milošević je jutros prebačen u Niš sa teškim povredama i porodica sa nestrpljenjem očekuje mišljenje niških lekara s obzirom na to da su u Vranju preduzeli sve kako bi Zoranu sačuvali život.

Podsetimo, Zoran je izboden nožem sedam puta u predelu grudnog koša i jednom u predelu stomaka.

Celu ispovest Zoranovog oca možete pogledati u videu ispod teksta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu