BIVŠA VODITELJKA JE SUPRUGA STRADALOG BRANKA GOGIĆA: Iza sebe je ostavio ćerku, bio je blizak saradnik Rasima LJajića

Novosti online

10. 04. 2022. u 11:41

U TEŠKOJ saobraćajnoj nezgodi kod Ražanja poginuo je Branko Gogić (45), predsednik IO SDPS, čija je supruga Nada Gogić, nekadašnja voditeljka RTS-a.

БИВША ВОДИТЕЉКА ЈЕ СУПРУГА СТРАДАЛОГ БРАНКА ГОГИЋА: Иза себе је оставио ћерку, био је близак сарадник Расима Љајића

Foto: Printskrin

Nada je godinama bila voditeljka Jutarnjeg dnevnika i urednica Dnevnika 2 na RTS-u. Gogićka među prijateljima i kolegama važi za osobu koja je staložena i tiha, ali vrlo profesionalna i uporna.

S obzirom na to da je dugo bila deo Informativne redakcije, često je bila agnažovana i za specijalne programe na Javnom medijskom servisu Srbije, upravo zbog stručnosti i smirenosti.

Nada Gogić sada ima novi posao, a radi u Turističkoj organizaciji Srbije kao rukovodilac službe razvoja turističke ponude.  Ponekad gostuje na televizijama ili se pojavljuje na poslovnim događajima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo