SUPRUG SAHRANJEN, ŽENA I DALJE TEŠKO: Dušanka, na koju je naleteo auto, ima potres mozga, lice joj je uništeno

J. D. Lj.

23. 03. 2022. u 08:50 >> 09:01

NA Novom obrenovačkom groblju juče je sahranjen Slobodan Boća Karaklić (80), na kojeg je dok je sa suprugom Dušankom (75), u trenutku kada je prelazio ulicu u naselju Zabrežje, naleteo A. J. (50) svojim "fijat stilom", a zatim pobegao sa lica mesta.

СУПРУГ САХРАЊЕН, ЖЕНА И ДАЉЕ ТЕШКО: Душанка, на коју је налетео ауто, има потрес мозга, лице јој је уништено

Kuća porodice Karaklić, Foto N. A.

Nesrećni čovek preminuo je sat nakon udesa, dok je njegova pet godina mlađa supruga, zadobila teške povrede.

Miloš Karaklić, zvani Kare, sin preminulog Slobodana i povređene Dušanke, za "Novosti" kaže:

- Teško nam je svima. Čuo sam da se vozač, koji je naleteo na moje roditelje, predao policiji. Nažalost, znamo se iz kraja, isto smo godište. Ne želim nikome da sudim, tu su nadležni organi. Možda je sudbina tako htela, možda su neke okolnosti dovele do tragedije. Ne znam samo zašto se, kad je video šta je uradio, nije zaustavio i pokušao da pomogne. Ja bih svakako, to uradio.

Karaklić kaže da mu je teško pala vest o smrti oca, ali isto tako i to što je baš on, morao majci da saopšti da nema više "njenog Boće".

- Majka ima potres mozga i veliki hematom na glavi. Lice joj je uništeno, sva je ugruvana, u bolovima. Kad je čula da je tata stradao, veoma teško je to prihvatila, ali insistirala je da je puste iz bolnice kući. Htela je poslednji put da se pozdravi sa tatom, sahrani ga - kaže Miloš.

A. J. koji se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nesreću u Zabrežju, biće priveden na saslušanje danas u Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu. On se dan nakon nesreće sam predao i po nalogu tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna