"PUNTOM" POKOSIO PENZIONERE: U nesreći kod Obrenovca stradao Slobodan Karaklić (80), njegova žena Dušanka (75) povređena

J. D. Lj.

21. 03. 2022. u 21:37

POLICIJA traga za vozačem, koji je sinoć, oko 19.10, u selu Zabrežje kod Obrenovca, "pokosio" dvoje penzionera, a zatim pobegao sa lica mesta, ne ukazavši pomoć povređenima. U ovoj saobraćajnoj nesreći, uprkos naporima lekara, sat vremena nakon udesa, preminuo je Slobodan Karaklić zvani Boća (80), dok je njegova supruga Dušanka (75) zadobila teške povrede i nalazi se u Urgentnom centru. Ona je i dalje životno ugrožena.

ПУНТОМ ПОКОСИО ПЕНЗИОНЕРЕ: У несрећи код Обреновца страдао Слободан Караклић (80), његова жена Душанка (75) повређена

Ulica u kojoj se dogodio udes i kuća porodice Karaklić / Foto RTV Mag

Prema nezvaničnim informacijama, na bračni par, koji je prelazio ulicu, velikom brzinom naleteo je vozač crnog "punta", što su, navodno, zabeležile i kamere sa obližnjih kuća i auto-servisa.

Slobodanova snaja Mila, za "Novosti", kaže da je kobne večeri bila u kući sa bolesnim suprugom.

- Čula sam da je nešto puklo napolju - priča rođaka. - Tek kad sam ugledala rotaciona svetla policije i Hitne pomoći, izašla sam napolje. Tada sam čula šta se desilo, gotovo ispred naše kuće, i da je vozač pobegao. Strahota, udariš psa, pa staneš, a kamoli ljude.

Saznajemo da je Dušanka u bolnici, u veoma teškom stanju i da još ne zna da joj je muž poginuo:

- Svi smo još u šoku, Slobodanov i Dušankin sin Miloš, snaja Nataša, rodbina, komšije... Jadni ljudi, vraćali su se od rođaka, bili su na daći. Znam da su veoma pažljivi i niti su mogli, niti su pretrčavali ulicu. Verujem da ih je udario neko ko je bio pijan ili drogiran i vozio prebrzo, pa nije uspeo da izbegne udes.

Sin stradalog bračnog para je išao da preuzme očevo telo, kako bi organizovao sahranu. Njihova kuća u ponedeljak je bila puna ljudi - rodbine, komšija, prijatelja, koji su došli da izjave saučešće. Jedan od komšija kaže da su Boća i Dušanka divni ljudi:

- Velika tragedija, to su divni i pošteni ljudi. Boća je do penzije radio kao domar u OŠ "Posavski partizani", a Dušanka kao čistačica u Domu zdravlja. Sin, snaja, unuče, ma svi su čestiti. Nadam se da će počinilac biti pronađen i kažnjen, a da ima obraza i duše, prijavio bi se sam.

ULICA BEZ TROTOARA I PRELAZA

KAKO tvrde Zabrežani, ulica u kojoj se dogodila nesreća veoma je prometna. Komunalne službe juče su očistile i oprale ogromnu lokvu krvi, ali tragovi užasa su i dalje ostali.

- Problem je što ovde nema trotoara, pešačkog prelaza, a vozači i danju, a naročito noću jure, praktično divljaju. Nedaleko odavde, priča se, sakuplja se sumnjiva ekipa. Piju, drogiraju se, pa se onda bahate. Verujte, kad izađemo na ulicu, svakog časa očekujemo da neko može da nas ubije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)