FILMSKA POTERA U NOVOM SADU: Pijan prošao kroz crveno, nedozvoljenim smerom kroz jednosmernu, a onda bežao policiji

Lj. P.

21. 02. 2022. u 15:00

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je u periodu od 18. do 20. februara na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 822 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

ФИЛМСКА ПОТЕРА У НОВОМ САДУ: Пијан прошао кроз црвено, недозвољеним смером кроз једносмерну, а онда бежао полицији

Lj.P.

Na ovom području iz saobraćaja je isključen 121 vozač i 15 vozila, a zadržano je 25 vozača.

Među njima je 19 vozača, zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a četvorica od njih se terete i za nasilničku vožnju, jer su u Novom Sadu, Beočinu i Bačkoj Palanci vozili automobile, a u Temerinu bicikl sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Za nasilničku vožnju tereti se i vozač automobila koji je u Novom Sadu, pod dejstvom alkohola, prošao za vreme crvenog svetla na semaforu, vozio jednosmernom ulicom u nedozvoljenom smeru i pokušao da pobegne od policije, kao i Novosađanin koji je električnim biciklom dva puta prošao na crveno svetlo.

Trojica vozača zadržana su zbog ponavljanja prekršaja, a dvojica zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo. Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U periodu od 18. do 20. februara na području Južnobačkog okruga dogodilo se 28 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško, a 13 je lakše povređeno.

U tom intervalu na području Grada Novog Sada dogodilo se 16 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!