UŽASNA SCENA KOD JAGODINE: Pronađena tela oca i sina - jednog pronašli u kući, drugog u dvorištu

Novosti online

21. 02. 2022. u 07:26

POLICIJA je u selu Glogovac kod Jagodine pronašla tela Dragana D. i njegovog sina.

УЖАСНА СЦЕНА КОД ЈАГОДИНЕ: Пронађена тела оца и сина - једног пронашли у кући, другог у дворишту

Foto: Printskrin

Telo Dragana D. pronađeno je u kući, a komšije kažu da ga nisu viđale u selu u poslednje vreme. Telo njegovog sina nađeno je u dvorištu.

Još nije poznato kad je preminuo otac, a kada sin, kao ni da li se radi o prirodnoj ili nasilnoj smrti.

Komšije su rekle da su otac i sin ranije bili tema novinskih napisa, kada je preminula baba čije su telo dva meseca držali u kući.

- Rekli su da nisu imali novca za sahranu iako i opština i država obezbeđuju besplatnu sahranu za materijalno ugrožene. I deda kad je umro isto to nisu odmah prijavili. Ne znamo kad je umro sin, niti unuk, inače, unuk je imao više od 40 godina - kaže jedan od komšija.

Pre četiri godine, podsetimo, policija je u krevetu u kući pronašla telo Milke D. (82), majke i babe dvojice muškaraca, čija su tela pronađena. Komšije su osetile neprijatan miris pa su slučaj prijavili policiji.

(Infocentrala)

BONUS VIDEO: SVE ME STIGLO - Baka Nišlije koji je pokušao da se ubije zbog siromaštva u suzama priča za "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!