BORISAV SINOĆ IZGUBIO SVE: Ispovest muškarca koji je sa ćerkom budio stanare da se spasu požara iza Infektivne klinike (FOTO)

Novosti online

07. 02. 2022. u 09:22

BORISAV Đorđević jedan je od stanara koji je u požaru koji je noćas malo posle ponoći izbio u Bulevaru oslobođenja 16 izgubio sve.

БОРИСАВ СИНОЋ ИЗГУБИО СВЕ: Исповест мушкарца који је са ћерком будио станаре да се спасу пожара иза Инфективне клинике (ФОТО)

Foto: Tanjug printscreen

Spavao je u trenutku kada ga je ćerka probudila jer je osetila dim, a kada su shvatili šta se dešava, budili su sve stanare. Za to vreme, njima je sve izgorelo.

- Spavao sam. Bilo je možda 12 sati kada me je ćerka probudila jer je osetila dim. Prvo sam pogledao kablove kod sebe da nije tu. Onda smo osetili iz hodnika i trčali da budimo stanare redom. Tada sam zaboravio da uzmem svoje stvari - priča Đorđević za Tanjug.

Stradao mu je i novčanik sa dokumentima.

- Kada je ugašen požar, išao sam da tražim. Ostao je samo delić od jakne, u njoj su bili novčanik i ključ od kola - kaže on.

Dodaje da je bilo neopisivo.

- 80 odsto je izgorelo. Patos je skroz izgoreo. To je izbilo na donjem spratu pošto je trska ispod, i grede. Pošto je hodnik blizu, kada su vrata izgorela, vatra se proširila hodnikom. Brzo su došli vatrogasci ali nisu mogli bez dizalice i krana da rade dok on nije stigao - kaže Đorđević.

U trenutku izbijanja požara u zgradi je, prema njegovim rečima, bilo 10-12 stanara.

- Osoba koja je povređena je moja komšinica. Nagutala se dima i pala je. Baka je sada dobro. Javili su da je dobro - kaže on.

Na pitanje šta će sad kaže:

- Ne znamo. Ne znamo ni kome da se obratimo.

Jedan od stanara ispričao je da je uspeo da spasi taštu:

- Neispavan sam spasio tastu, jedan je poginuo. Vatrogasci su bili profesionalci, i njima treba dati svaku pohvalu i nagradu. Teško mi je da pričam - rekao je on.

(Telegraf)

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Muškarac radio vežbe na zidinama kuće, pa se srušio na zemlju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)