OTKRIVEN IDENTITET MUŠKARCA IZ ČAMCA: Žandarmerija pronašla telo u kanalu Dunav—Tisa—Dunav

Lj. P.

17. 12. 2021. u 15:16

U KANALU Dunav—Tisa—Dunav danas su ronioci žandarmerije pronašli telo muškarca, za koga saznajemo da je I. M. (65) iz Savinog sela koji se utopio prekjuče.

ОТКРИВЕН ИДЕНТИТЕТ МУШКАРЦА ИЗ ЧАМЦА: Жандармерија пронашла тело у каналу Дунав—Тиса—Дунав

Vojislav Danilov

On je, kako saznajemo, dugogodišnji ribočuvar – volonter JVP „Vode Vojvodine“.

Njegovo telo je, kako saznajemo, pronađeno danas oko 10 sati, oko 300 metara uzvodno od mesta gde se prevrnuo čamac, odnosno kod Bačkotopolskog mosta uzvodno prema Kucuri. Tragedija se dogodila 15. decembra, a sa njim u čamcu je bio još jedan čovek, koji je uspeo da se spase.

Od tada su za njim tragali policija, žandarmerija i radnici JVP „Vode Vojvodine“.

Telo nesrećnog čoveka je preneto u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POŽAR NA VRAČARU: Ima povređenih, Hitna na terenu