STIGAO NALAZ OBDUKCIJE TINE TINTOR: Otkriveno kako je umrla mlada Srpkinja, koja je stradala u Las Vegasu

Novosti online

15. 12. 2021. u 09:46

PATOLOG iz Nevade otkrio je u utorak da je Srpkinja Tina Tintor, koja je poginula u strašnoj saobraćajnoj nesreći koju je u Las Vegasu izazvala NFL zvezda Henri Rags III, izgorela u svom automobilu.

СТИГАО НАЛАЗ ОБДУКЦИЈЕ ТИНЕ ТИНТОР: Откривено како је умрла млада Српкиња, која је страдала у Лас Вегасу

Foto: Clark County Detention Center via AP/Tviter/@surendipity13/@8NewsNow

Tina Tintor je "umrla od termičkih povreda usled sudara motornog vozila 2. novembra", rekla je Melani Rouz, patolog okruga Klark.

Tina je imala 23 godine.


- Drugi značajni uslovi koji su doprineli njenoj smrti bili su udisanje produkata sagorevanja, prelomi nosnih kostiju, desnih rebara, leve podlaktice i grudnog koša - navodi se u saopštenju Rouz.

Ona je dodala da je "način njene smrti bio slučajan".

Policija je rekla da je Rags vozio svoju korvetu brzinom od 250 kilometara na sat 2. novembra pod dejstvom alkohola pre nego što je udario u Tininu "tojotu", nakon čega se njeno vozilo zapalilo. Tina i njen pas Maks stradali su u automobilu.

Prema policiji, količina alkohola u krvi Ragsa bio je 0,16 odsto u noći nesreće, što je dvostruko više od dozvoljene granice u Nevadi.

Nadležni su rekli da su u olupini Ragsovog automobila pronašli napunjen pištolj.

Svedoci su rekli policiji da su čuli vrištanje i da su pokušali da spasu Tinu i njenog psa, ali nisu mogli da priđu njenom vozilu koje je gorelo.

Rags je uahpšen, a nakon što je platio kauciju od 150.000 dolara, prebačen je u kućni pritvor.

Okružni tužilac okruga Klark Stiv Volfson rekao je u novembru da Ragsu preti najmanje dve godine i do 50 godina zatvora ako bude osuđen po svim tačkama optužnice.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu