POVREDE OPASNE PO ŽIVOT: Starica skočila sa nadvožnjaka na ulazu u Leskovac

I. M.

01. 12. 2021. u 15:55

Sedamdesedjednogodišnja Leskovčanka skočila je u utorak uveče sa nadvožnjaka na ulazu u ovaj grad i zadobila povrede koje su opasne po život.

ПОВРЕДЕ ОПАСНЕ ПО ЖИВОТ: Старица скочила са надвожњака на улазу у Лесковац

I.Mitić

Ona je, nešto posle 19 časova, transportovana u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice u veoma teškom stanju.

- Pacijentkinja je primljena sa povredama glave i unutrašnjim krvarenjem i povredom kičmenih pršljenova. Obavljena je kompletna dijagnostika i sva snimanja. Zbog ozbiljnosti njenog stanja upućena je na Neurohiruršku kliniku Kliničkog centra u Nišu – rekao je dr Nebojša Dimitrijivić, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

Prema nezvaničnim informacijama, povređena Leskovčanka je iz porodice u čijoj je radionici za izradu pogrebne opreme u utorak uveče izbio požar, ali za sada nema zvaničnih potvrda o povezanosti ova dva događaja. Nisu poznati ni motivi zbog kojih je nesrećna žena pokušala sebi da oduzme život.

Vatrena stihija je u utorak, nešto posle 18 časova, zahvatila radionicu za izradu pogrebne opreme, magacinske i pomoćne prostorije u Moravskoj ulici u Leskovcu. Požar je pretio da ugrozi i dva stambena objekta u neposrednoj blizini, gde žive članovi porodice vlasnika preduzetničke radnje, ali je on srećom na vreme lokalizovan. Povređenih ljudi nije bilo.

U leskovačkoj Policijskoj upravi nam je rečeno da se još uvek utvrđuje razlog izbijanja ovog požara. Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedince intervenisali su sa šest vozila, a zbog predostrožnosti dugo su ostali na licu mesta i nakon što je požar ugašen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu