TEŠKO POVREĐENO DETE KOD VLADIČINOG HANA: Vozeći bicikl naletelo na "korsu"

Дејан Ристић
Dejan Ristić

22. 11. 2021. u 12:41

JEDNO maloletno lice teško je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju po podne kod Vladičinog Hana, saopštila je Policijska uprava Vranje.

ТЕШКО ПОВРЕЂЕНО ДЕТЕ КОД ВЛАДИЧИНОГ ХАНА: Возећи бицикл налетело на корсу

Foto: D. Ristić

Saobraćajna nezgoda se dogodila na području sela Stubal u opštini Vladičin Han, u nedelju, nešto posle 16 časova. Kako kažu iz Policijske uprave Vranje, dete je povređeno dok je vozilo bicikl, prilikom kontakta sa putničkim vozilom "opel korsa", kojim je upravljao tridesetogodišnji muškarac.

Lekarska pomoć mu je ukazana u Zdravstvenom centru (ZC) Vranje, nakon čega je, zbog težine povreda, transportovano u Klinički centar u Nišu.

Uviđaj na licu mesta su, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, izvršili službenici saobraćajne policije, a istraga o svim okolnostima koje su dovele do nezgode je još uvek u toku.

BONUS VIDEO: TRAGEDIJA KOD OBRENOVCA: Preminulo dete (7), pregazio ga traktor koji je vozio njegov otac

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!