HRANITELJKA POGINULOG MLADIĆA: Dejan mi je rekao: "Nano, šta će mi ovakav život", otišao je u prodavnicu i nije se više vratio

Novosti online

06. 11. 2021. u 17:34

TRAGIČNA saobraćajna nesreća u kojoj je u petak poginuo mladi Kragujevčanin Dejan P. (22) potresla je stanovnike naselja Beloševac, a svi ističu da je bio dobar dečko, koga život nije mazio.

ХРАНИТЕЉКА ПОГИНУЛОГ МЛАДИЋА: Дејан ми је рекао: Нано, шта ће ми овакав живот, отишао је у продавницу и није се више вратио

Foto: Fejsbuk

Priča o Dejanu koja slama srce počinje od njegovog najranijeg detinjstva, kada je ostao bez roditelja, a istovremeno se borio s teškom bolešću bubrega. Od pete godine bio je u hraniteljskoj porodici, u kojoj je živeo i nakon punoletstva.

Živana Nedeljković, Dejanova hraniteljka, juče je grcala u suzama, a ispričala je da su njen pokojni muž i ona dečaka uzeli kako bi mu pomogli i lečili ga.

- Svaki drugi dan smo ga vodili kod lekara, na dijalize, baš se mučio. Mnogo smo se vezali za njega i jako smo ga voleli - priča kroz suze Živana.

Nastradali mladić je završio srednju kuvarsku školu. Uskoro je trebalo da ode na još dodatnih intervencija zbog bolesnih bubrega.

- Rekao mi je: "Nano, ja ne mogu više da idem kod lekara, šta će mi ovakav život", a meni se srce slamalo zbog njega. Videla sam ga pre nego što je poginuo. Krenuo je kolima u prodavnicu, nije ga bilo dva sata, pa sam se već bila jako zabrinula. Bezuspešno sam ga zvala i zvala na mobilni telefon, ali je bio nedostupan i onda su me obavestili da je poginuo, i to ovde, blizu kuće. Nije se vratio - objašnjava neutešna Živana.

Komšije potvrđuju da su se Živana i njen pokojni suprug kao hranitelji veoma trudili oko Dejana, posebno oko njegovog zdravlja. Pokušavali su sve da urade da mu olakšaju bolest i poboljšaju kvalitet života koji se prerano ugasio.

Foto: Fejsbuk

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila u petak po podne u Ulici 9. maja u kragujevačkom naselju Beloševac.

- Dejan je svojim "reno kliom" preticao kolonu vozila i direktno se sudario s kombijem iz suprotnog pravca. Poginuo je na mestu, a vatrogasci su morali da seku olupinu kako bi izvukli telo - ispričali su očevici.

(Kurir)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)