KUPILI "JUGO", PA POGINULI: Kod Niša nastradali supružnici Milan Ivanović (74) i Zorica Ilić (72)

J. ĆOSIN

27. 09. 2021. u 21:36

Jugić" su kupili pre 10 dana. Moja mama Zorica i Milan, za kog je bila udata, radovali su se kao deca. Zvala sam je nekoliko puta na mobilni, ali se nije javljala. Brinula sam, a onda su mi policajci zakucali na vrata i rekli da su oboje poginuli.

КУПИЛИ ЈУГО, ПА ПОГИНУЛИ: Код Ниша настрадали супружници Милан Ивановић (74) и Зорица Илић (72)

Foto: J. Ć.

Jedva smogavši snage, ovo nam je ispričala Zoričina ćerka, samo nekoliko minuta nakon što su joj javili da su joj majka i očuh nastradali u saobraćajnoj nesreći na putu Niš - Doljevac, u ponedeljak oko 11 časova, na ulazu u selo Malošište.

Prema rečima očevidaca, do nezgode je došlo kada je "jugo", za čijim volanom je bio Milan Ivanović (74), iznenada prešao u suprotnu traku i čeono se sudario sa kamionom marke "skanija". Od siline udarca, on je na mestu ostao mrtav, dok je njegova supruga Zorica Ilić (72), koja je sedela na mestu suvozača, podlegla povredama posle nekoliko minuta.

Prednji deo "juga", kako se moglo videti na licu mesta, bio je u potpunosti smrskan. Iako još nije poznato zbog čega je čovek skrenuo u levu traku, sumnja se da mu je pozlilo tokom vožnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)