POLICAJAC AUTOMOBILOM UDARIO DEVOJČICU (12): Prelazila van pešačkog prelaza kada ju je"zakačio"retrovizorom

Novosti online

17. 09. 2021. u 17:44

PROTIV policijskog službenika biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

ПОЛИЦАЈАЦ АУТОМОБИЛОМ УДАРИО ДЕВОЈЧИЦУ (12): Прелазила ван пешачког прелаза када ју језакачиоретровизором

Foto: D. Dozet

Devojčica stara 12 godina iz mesta kod Vranja povređena je u četvrtak kada ju je, dok je prelazila put, kolima udario policajac.

Nezgoda se dogodila u selu Neradovac kada je devojčica prelazila kolovoz na mestu gde ne postoji obeležen pešački prelaz.

Kako navode iz MUP-a, pripadnici Policijske uprave (PU) u Vranju, odmah su po prijavi saobraćajne nezgode izašli na lice mesta.

Devojčica je udarena retrovizorom privatnog automobila policijskog službenika.

- Tom prilikom je devojčica pala i lekarska pomoć joj je ukazana u Zdravstvenom centru Vranje gde su joj konstatovane lake telesne povrede. Utvrđeno je da policijski službenik nije imao alkohola u krvi - navode iz MUP-a.

Policija je, dodaju, o ovom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje se izjasnilo da se protiv policajca podnese krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

U centru Neradovca, u četvrtak popodne održan je protest meštana na kome je tražena veća bezbednost saobraćaja, nakon što je devojčica povređena.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća kod parkinga ispred Narodne skupštine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave