NE MOGU DA VERUJEM DA MI SE OVO DESILO: Mladić koji je izazvao saobraćajku u Zemun Polju za "Novosti" - "I dalje sam u šoku"

Š.M.

30. 08. 2021. u 13:41

ĐORĐA J., oca momka Ivan J. (16) koji je vozio "Pežo" u kom je sinoć oko 21 sat u Zemun polju tragično nastradala Slađana A. (17) zatekli smo ispred porodičnog doma, pošto se spremao da ode u policiju kako bi dao izjavu.

НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ ДА МИ СЕ ОВО ДЕСИЛО: Младић који је изазвао саобраћајку у Земун Пољу за Новости - И даље сам у шоку

Foto: M. Anđela/Printskrin/TV Pink

- Velika tragedija, ne znam šta da kaćem - potreseno priča Đorđe.

- Spavao sam kad se sve desilo, ne znam ni kako je moj sin uzeo auto. Jedva sam dosao do mesta tragedija. Kažu da je zet uzeo kola iz Rent-a kara i dao mom sinu da ih vozi. Čuo sam se i sa kumom, čija je ćerka nastradala, ne znam šta da mu kažem. Samo da svi ostali budu dobro. 

Ivan J. ( 16) koji je vozio automobil marke "Pežo" i izazvao nesreću u Kurirskoj ulici 1 u Zemunu za "Novosti" priča da je i dalje u šoku.

- Uzeo sam automobil koji mi je zet dao da odem kod kuma Zorana A. po pojačalo za muziku, pošto smo slavili ženin rođendan usput i da kupimo neko piće. Kad sam došao do krivine u Kurirskoj, iz suprotnog pravca je naišao automobil sa dugim svetlima, što me omelo i skrenuo sam sa kolovoza. Ne mogu da verujem da mi se ovo desilo. - priča neutešno za naš list.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21 sat u beogradskom naselju Zemun polje tragično je nastradala S.A. (17), dok je povređeno još pet osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri