NASTRADAO BRANEĆI BRATA: Očevici stravične tuče u Kraljevu otkrili

Novosti online

23. 08. 2021. u 16:35

MLADIĆ (25) N. M., koji je stradao u kobnoj tuči koja se dogodila na proslavi veridbe u Kraljevu, inače je došao iz Bazela na odmor kod svoje porodice, tačnije babe i dede.

НАСТРАДАО БРАНЕЋИ БРАТА: Очевици стравичне туче у Краљеву открили

Foto: G.Šljivić

O razlozima sukoba koji je doveo do tragičnih posledica u gradu na Ibru se, kao i u Stublu, i dalje samo nagađa.

Prema priči meštana sve se, pod uticajem alkohola, dogodilo zbog jedne devojke. Najpre je, navodno, zbog nje brat nastradalog mladića ušao u konflikt sa drugim gostima, a potom je Nebojša pokušao da ga zaštiti i tragično završio.

- Nebojša je nedavno stigao kod babe i dede iz Švajcarske gde mu žive i roditelji. Otišao je na to slavlje u prijateljsku, u ovom selu poznatu porodicu. A, šta se tamo tačno dogodilo znaju samo oni što su izazvali i učestvovali u tuči. Strašno je kako se sve završilo, u nepovrat ode jedan mladi život – pričaju meštani.

U dvorištu porodične kuće Milenkovića u Stublu, čuju se tihi jecaji. U iščekivanju da pristigne Nebojšino telo iz Kragujevca, dedi Jovanu saučešće izjavljuju prijatelji, komšije, Nebojšini drugovi, poznanici... Svi da podele tugu i bol sa Milenkovićima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo