PRVI SNIMCI SAOBRAĆAJNE NESREĆE AUTOBUSA IZ SRBIJE: Užas u Nemačkoj, među povređenima sedam ljudi iz naše zemlje (VIDEO)

Novosti online

30. 07. 2021. u 15:23

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći povređeno je 19 putnika kada se autobus iz Srbije, koji je iz Beograda preko Berlina išao za Stokholm, prevrnuo na nemačkom auto-putu A13 između Štaakova i Frajvalda, u smeru ka Berlinu.

ПРВИ СНИМЦИ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ АУТОБУСА ИЗ СРБИЈЕ: Ужас у Немачкој, међу повређенима седам људи из наше земље (ВИДЕО)

Foto: Printskrin mdr.de

Kako javlja nemački Bild, više od 70 spasilačkih vozila i šest helikoptera učestvuju u izvlačenju povređenih.

- Šest spasilačkih helikoptera, 30 spasilačkih vozila i 12 kola hitne pomoći dežuraju. Osim toga, stiglo je vatrogasno društvo sa 22 vozila. Auto-put je zatvoren u oba smera - piše nemački Bild.

Prema navodima policije, dvojica vozača su zadobila teške povrede, kao i jedan putnik. Još se ne zna koliko je tačno bilo putnika u autobusu.

Autobus je, prema nepotvrđenim informacijama, sleteo s puta i prevrnuo se u pokušaju da skrene i da se parkira.

Još se ne zna koliko je u autobusu bilo ukupno putnika, ali poznato je da je 6 iz Nemačke, 7 iz Srbije, jedan iz Švedske i dva iz Izraela.

(Bild.de)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!