ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR NA MESTU NESREĆE U SEVOJNU - Očevici: Pravo je čudo da je iz potpuno smrskanog auto neko izašao živ! (FOTO)

N. JANKOVIĆ

26. 07. 2021. u 13:41

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila u Sevojnu u ponedeljak u 5.45 ujutru, stradala je Novosađanka S.Đ. stara 35 godina, njen suprug N. Đurđević (38) zadobio je teške telesne povrede i zbrinut je u Opštoj bolnici u Užicu odakle je prebačen na Banjicu, dok je njihovo dete, šestogodišnji A.Đ. prema rečima lekara van životne opasnosti.

ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОР НА МЕСТУ НЕСРЕЋЕ У СЕВОЈНУ - Очевици: Право је чудо да је из потпуно смрсканог ауто неко изашао жив! (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Porodica je bila u automobilu „reno senik“, koji se sudario sa autobusom „Bečej prevoza“ koji saobraća na lokalnoj relaciji Užice – Sevojno.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu nedaleko od „Valjaonice bakra“ u Sevojnu, a prema nezvaničnim podacima iz istrage, vozilo „reno senik“ je najverovatnije, pod još nerazjašnjenim okolnostima, krećući se iz pravca Užica prema Požegi prešlo u levu kolovoznu traku.
- Vozač autobusa je bežao u desnu stranu, do same ivice puta videvši da automobil ide direktno u njega, ali se užasna nesreća više nije mogla izbeći – svedoče ljudi iz kolone na sevojničkoj magistrali.

Foto: Privatna arhiva

 

U trenutku sudara sa autobusom, u automobilu su se aktivirali vazdušni jastuci, a nesrećna žena bila je živa kada je hitna pomoć stigla na mesto nesreće.

- Uprkos svim naporima medicinara da je spasu, povrede su bile teške i pacijentkinja je preminula nedugo posle prijema u bolnicu – rečeno je „Novostima“ u Zdravstvenom centru Užice – Vozač je posle ukazane pomoći prebačen na ortopediju u Beogradu, na Banjicu. Dete je zadržano na Dečijem odeljenju užičke bolnice, na daljoj opservaciji je, u stabilnom stanju, ali je potrebno videti da li ima unutrađnjih povreda.
Putnici koji su se zatekli u nepreglednoj koloni vozila posle udesa, svedoče da je pravo čudo što je iz potpuno smrskane olupine neko izašao živ. „Reno senik“ je potpuno uništen, a prizor na magistrali bio je zastrašujući.
Automobil porodice iz Novog Sada bio je pun prtljaga, po svoj prilici, oni su se preko Zlatibora i dalje kroz Užice i Sevojno, vraćali se sa letovanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima