POSLEDNJI POZDRAV DOKTORU KOJI JE POGINUO NA IBARSKOJ: Bio je poznat i po humanosti, ali o tome nije želeo da govori

Novosti online

06. 07. 2021. u 09:04

SAHRANA interniste i kardiologa doktora Denisa B. iz Novog Pazara, koji je poginuo juče ujutru na auto-putu "Miloš Veliki" biće danas na groblju Gazilar.

ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ ДОКТОРУ КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО НА ИБАРСКОЈ: Био је познат и по хуманости, али о томе није желео да говори

FOTO: Privatna arhiva

Denis je juče automobilom "audi Q5" u kome je bio sa suprugom i troje dece sleteo sa puta, prevrnuo se više puta i zaustavio u kanalu iza zaštitne ograde.

Preminuo je na putu od mesta udesa najverovantije ka Urgentnom centru u Beogradu dok su njegova supruga i troje dece zbrinuti u bonicu u Valjevu.

U opštoj bolnici u Novom Pazaru u kojoj je radio dr Denis B. posle tragičnih vesti iz okoline Lajkovca zavladao je muk.

- Žalimo doktora Denisa, bio je dobar kolega, dobar drug, prijatelj, veoma stručan lekar spreman da se žrtvuje, da pomogne svakom ko bi zatražio pomoć - rekle su nam kolege stradalog lekara.

Inače, doktor Bošnjak povređen je nedavno kao lekar Kluba malog fudbala "Novi Pazar" na jednoj utakmici lige malog fudbala kada ga je posle incidenta jedan od gledalaca koji je izašao na teren najverovatnije pesnicom udario u lice. Doktor je tada zadobio povrede vilice.

Doktor dan pre nesreće uplatio novac za pomoć sirotinji

Dr Denis bio je u Novom Pazaru poznat i kao izuzetno human čovek, ali on o tome nikada nije želeo da govori. Dan pre nesreće doktor je, ispričao je juče jedan njegov prijatelj, uplatio novac humanitarnoj organizaciji koja pomaže deci bez roditelja.

Potpredsednik Bošnjačkog nacionalnog saveta u Srbiji Esad Rahić ispričao je da mu je doktor Denis B. nedavno spasio život.

- Imao sam ozbiljnu zdravstvenu krizu, dr Denis B. vratio me je u život. Žao mi je što ja nisam bio u prilici da učinim isto. Ovo je veliki gubitak ne samo za njegovu porodicu, već i za celi Novi Pazar i Sandžak - rekao je Rahić.

(Glas Pazara)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili