UPOZORENJE ZA GRAĐANE NIŠA: Nepoznati muškarac nasumično napada prolaznike, policija intenzivno traga za njim

J.Ć.

26. 06. 2021. u 19:30

NEPOZNATI muškarac za kojim se, kako saznajemo, još uvek traga, lakše je povredio trojicu mladića tokom poslednjih nekoliko dana, kada ih je u parku napao s leđa oštrim predmetom.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ НИША: Непознати мушкарац насумично напада пролазнике, полиција интензивно трага за њим

Foto: N. Skenderija

Upozorenje na nasumične napade na prolaznike proširilo se društvenim mrežama i izazvalo zabrinutost među građanima, posebno mladima s obzirom da su svi napadi zabeleženi u večernjim satima.

- Obaveštenje, ko može neka izbegava Čair i Bulevar neko vreme... Jedan idiot šeta tu i bode ljude nožem, izbo je večeras Stefana i mog momka, i sinoć jednog čoveka, sumnja se da je isti... Hvala Bogu, svi su dobro prošli, sa lakšim povredama. Prijavljeno je sve i nadamo se da će brzo biti uhvaćen. Mlađi je dečko kao mi otprilike – poruka je koja se deli u vajber grupama i na društvenim mrežama.

Kako saznajemo, istražni organi postupaju po prijavama oštećenih, intenzivno se traga za napadačem na prolaznike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)