SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SUBOTICI: Muškarcu pozlilo, udario u semafor, povređeno dete (FOTO)

J.L.

23. 06. 2021. u 18:11

NA RASKRSNICI kod hotela "Patrija", najfrerkfentnijoj saobraćajnici u Subotici danas oko 16.40 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je tri lica povređeno.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У СУБОТИЦИ: Мушкарцу позлило, ударио у семафор, повређено дете (ФОТО)

Foto: J.L.

Do nezgode je došlo kada je putničko vozilo, koje se kretalo iz pravca Senćanskog puta desetak metara pre semafora počelo postepeno da silazi sa kolovoza na pešačku stazu i udarilo direktno u semafor. Na pešačkom prelazu je stajalo dete koje je zadobilo povrede, po rečima očevidaca nije ga udario auto nego delovi odvaljenog semafora. 

- Jedna žena mu je odmah pritrčala u pomoć, dete je malo krvarilo, ali više je bilo paralisano od šoka. U vozilu je bilo dvoje starijih ljudi, delovalo je kao da je čoveku pozlilo- kažu očevici. - Vrlo brzo je došla Hitna pomoć i zabrinula ih. 

U subotičkoj policiji su nam potvrdili da6de nesreća dogodila iz još neutvđenih razloga. 

- Vozač je iz nepoznatih razloga sišao sa puta i udario u semafor a semafor pao na dete. Dalja istraga će utvrditi okolnosti koje su dovele do nesreće - kažu kratko u PU Subotica. 

 

Foto: J.L.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!