U TRENU SAM OSTAO BEZ PORODICE: Stevo Gadžić iz Gospođinaca govori za "Novosti", dan posle pogibije supruge i sina

Z. GRUMIĆ

09. 06. 2021. u 22:00

BRIŽNA majka Sunčica (45) nikad nije odobravala da njen sin Jovan (21) bude sam u automobilu kad vozi, pogotovo u poslednje vreme otkako je počeo da oseća glavobolje i kako su krenuli povremeni epileptični napadi.

У ТРЕНУ САМ ОСТАО БЕЗ ПОРОДИЦЕ: Стево Гаџић из Госпођинаца говори за Новости, дан после погибије супруге и сина

Foto N. Karlić

Ovo za "Novosti", dan nakon teške saobraćajne nesreće, ističe Stevo Gadžić, gušeći se od bola za izgubljenim jedincem i suprugom.

NJih dvoje su u utorak pre podne požurili u seosku ambulantu da Jovan primi vakcinu protiv virusa korona, jer je to bilo neophodno za predstojeći prijem na bolničko lečenje.

- Žurili su u Dom zdravlja. Verovatno mu se pred tom raskrsnicom, kad je trebalo da zakoči, nešto u trenu dogodilo. Auto je samo preleteo preko puta i udario u drvo. A ja sam Jovanu, inače, dopuštao da sam vozi jer sam znao da je jako pažljiv vozač. Nisam ni slutio da bi nešto moglo da mu se desi - kaže Stevo i dodaje da je Jovan bio dobar, vredan, omiljen u društvu.

Igrao je košarku u Mladosti iz Bačkog Jarka, a u Novom Sadu je pohađao studije DIF, planirajući da se sportom bavi i profesionalno.

- Bog, eto, prima najbolje. Ostajem sam, izgubio sam ih u trenu, šta ću i kako ću ne znam - dodaje jedva izgovarajući Stevo, zaposlen u novosadskom JKP "Čistoća", u kojem je i Sunčica radila kao poslovođa.

- Bila je izuzetna osoba, vredna, saradnik kakav se samo poželeti može. Puna razumevanja za probleme i muke radnika i spremna svakom da pomogne - ističu kolege.

Meštani navode da su Gadžići bili skladna porodica, izuzetno vezani jedno za drugo.

- Nedavno su renovirali kuću, lepo su živeli i sad, evo, dogodila se tragedije - dodaje kroz suze jedna njihova komšinica.

SAHRANA

MAJKA i sin biće sahranjeni u četvrtak u 16 časova na seoskom groblju u Gospođincima.

- Posle udesa prevezeni su u Klinički centar u Novom Sadu. Jovan je odmah, kako su mi rekli, bio u veoma teškom stanju, a supruga je nešto kasnije preminula u bolnici - kaže Stevo Gadžić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)