EKIPE PRETRAŽUJU TEREN OKO FABRIKE "SLOBODA": Evo kakva je trenutno situacija nakon stravične eksplozije u Čačku (FOTO/VIDEO)

V. Ilić

04. 06. 2021. u 10:54

JUTRO nakon eksplozije u magacinu fabrike Sloboda Čačak policija ne dozvoljava da se priđe naselju Pridvorice koje je najbliže samoj fabrici i magacinu koji je eksplodirao.

ЕКИПЕ ПРЕТРАЖУЈУ ТЕРЕН ОКО ФАБРИКЕ СЛОБОДА: Ево каква је тренутно ситуација након стравичне експлозије у Чачку (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: V. Ilić

Kako reporter "Novosti" nezvanično saznaje, u ovom delu se nalazi dosta neeksplodiranih ubojitih sredstava.

Specijalne ekipe "češljaju" svaki pedalj terena.

Uznemireni žitelji kažu da se mogu videti tragovi eksplozije po automobilima. Na nekim kućama su popucala i stakla.

Ispred same vojne fabrike "Sloboda" nalazi se veliki broj vatrogasnih vozila. Trenutno nema detonacija.

Podsetimo, noćas oko 01:30 došlo je do eksplozije u magacinu vojne fabrike "Sloboda" iz Čačka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!