POZNAT IDENTITET POGINULIH: Stravična saobraćajna nesreća kod Loznice, tri osobe u teškom stanju (FOTO)

V.Mitrić

03. 06. 2021. u 09:11

TEŽAK udes u kom je četvoro ljudi stradalo, a troje je teško povređeno dogodio se u četvrtak, u 6,25 časova, na magistralnom putu Zavlaka - Šabac, u selu Tekerišu kod Loznice.

ПОЗНАТ ИДЕНТИТЕТ ПОГИНУЛИХ: Стравична саобраћајна несрећа код Лознице, три особе у тешком стању (ФОТО)

Foto: V.Mitrić

Kako saznaju "Novosti" do udesa je došlo kada je na kombi, koji je pokušavao da se priključina magistralu naleteo kamion, koji je stigao u selo Tekeriš iz pravca šabačkog sela Volujca.

Za volanom kamiona bio je Milenko T. iz Novog Sada, koji je priveden na alkotestiranje i ustanovljeno je da nije imao alkohola u krvi. Tek posle uviđaja i veštačenja biće poznato kako je došlo do ove tragedije.

U kombiju u kom su bili meštani okolnih sela Joševe i Miline bilo je sedmoro ljudi.

Lekari nisu imali druge mogućnosti nego da konstatuju smrt Gorana M., Radojke J., Sofije B. i Radislava T.

Teške povrede dobili su S.Z. D.Z.i L.M.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)