PRVE FOTOGRAFIJE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD LOZNICE: Poginule četiri osobe, povređeni hitno prebačeni u bolnicu (FOTO)

Novosti online

03. 06. 2021. u 08:52 >> 08:54

NA PUTU Zavlaka - Tekeriš na području Loznice jutros oko 6.30 sati došlo je do stravičnog sudara kombija i kamiona u kojem je poginulo četvoro a dvoje je teško povređeno, a jedna osoba lakše.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ КОД ЛОЗНИЦЕ: Погинуле четири особе, повређени хитно пребачени у болницу (ФОТО)

Foto: Pink/Printskrin

Do nesreće je došlo pod zasad nerazjašnjenim okolnostima kada su se sudarili kombi koji je prevozio sezonske radnike i teretnjak. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, kombi navodno nije stao na znak stop. Povređeni su hitno prebačeni u bolnicu.

Foto: Pink/Printskrin

Prema prvim informacijama, nastradao je vozač kombija i troje radnika, berača jagoda.

Šleper se kretao u pravcu Krupnja.

Uviđaj i istraga su u toku.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)