UHAPŠEN SIN POZNATOG SRPSKOG FUDBALSKOG SUDIJE: Dvojica osumnjičenih mladića tukli pesnicama, nogama i drvenim palicama?

Lj.P.

06. 05. 2021. u 15:33

DVOJICA aktera osumnjičenih za prebijanja dvadesetdvogodišnjeg N.Ć. na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, uhapšeni su posle više od dva meseca od nemilog događaja.

УХАПШЕН СИН ПОЗНАТОГ СРПСКОГ ФУДБАЛСКОГ СУДИЈЕ: Двојица осумњичених младића тукли песницама, ногама и дрвеним палицама?

Foto Depositphotos

Obojica su se navodno krili u Republici Srpkoj.

Prema nezvaničnim saznanjima „Novosti“, lisice na ruke su stavljene Urošu Vujoviću (21), sinu penzionisanog fudbalskog arbitra Maja Vujovića i Nemanji Topreku (23). Obojica su navodno od ranije poznati policiji.

Kako nezvanično saznajemo, njih dvojica se sumnjiče da su 1. februara u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini tukli dvadesetdvogodišnjaka. Udarali su ga navodno pesnicama, nogama i drvenim palicama. Mladić je navodno nekoliko puta gubio svest, a batinanje je trajalo sat vremena.

N.Ć. je nekako uspeo da pobegne i potraži pomoć u Kliničkom centru Vojvodine, gde su mu konstatovane teške povrede u vidu polomljene jagodične kosti i gornje vilice.

Osumnjičeni Vujović i Toprek se sumnjiče za nanošenje teških povreda i nasilničko ponašanje i u zakonskom roku biće privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!