VOZAČU IZ VRANJA ODREĐENO ZADRŽAVANJE: Sumnjiči se da je 22. aprila usmrtio čoveka

LJ. P.

23. 04. 2021. u 10:46

VOZAČU S.T. (28) iz Vranja osumnjičenom da je skrivio saobraćajnu nesreću u četvrtak na mostu kod Beške, u kojoj je poginuo M.K. (55), zaposlen u firmi „Voj put“ sa sedištem u Subotici, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu određeno je zadržavanje do 48 sati.

ВОЗАЧУ ИЗ ВРАЊА ОДРЕЂЕНО ЗАДРЖАВАЊЕ: Сумњичи се да је 22. априла усмртио човека

Foto: Arhiva VN

Dvaedesetosmogodišnjem vozaču je, kako je „Novostima“ rečeno u novosadskom Osnovnom javnom tužilaštvu određen pritvor zbog postojanja osnova sumnje da je 22. aprila na auto-putu E75 izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297. stav 4. Krivičnog zakonika u vezi sa krivičnim delom ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 289. stav 3. u vezi sa stavom 1. Krivičnog zakonika, u kom roku će biti saslušan u službenim prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Nesreća, se, podsećamo, dogodila u četvrtak oko 12 sati kada je na radnika na mostu naleteo automobil. Nesrećni čovek je preminuo na licu mesta, a ekipa novosadske Službe hitne pomoći je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)