ZAPLENJENO ORUŽJE, MUNICIJA I DROGA: Policijska akcija “Gnev” sprovedena u tri grada Srbije

Novosti online

25. 03. 2021. u 18:59 >> 18:59

PANČEVAČKA policija u Pančevu u okviru akcije "Gnev" i u saradnji s tužilaštvom iz Pančeva, Smedereva i Vršca uhapsili su pet osoba kod kojih je pronađeno i oduzet arsenal oružja.

ЗАПЛЕЊЕНО ОРУЖЈЕ, МУНИЦИЈА И ДРОГА: Полицијска акција “Гнев” спроведена у три града Србије

Foto Ilustracija / B. Subašić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u okviru akcije „Gnev", u saradnji sa nadležnim tužilaštvima iz Pančeva i Vršca uhapsili su jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok je protiv druge, za isto krivično delo, podneta krivična prijava.

Policija je u pretresu stana I. K. (1996) iz Pančeva pronašla više paketića sa oko 300 grama amfetamina i dve vagice za precizno merenje, dok je u stanu četrdesetpetogodišnjeg muškarca iz Vršca pronađeno 125 grama marihuane, 109 semenki kanabisa i vagica za precizno merenje.

I. K. je, po nalogu tužioca Višeg tužilaštva u Pančevu, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

ZAPLENA ORUŽJA

Tokom pretresa pronađena je automatska puška, tri bombe, tri pištolja, lovačka i vazdušna puška 435 metaka.

Uhapšen je muškarac (56) iz okoline Vršca, kod koga je pronađena automatska puška,pištolj,bomba,lovačka i vazdušna puška ali i 185 metaka.

Takođe u okolini Vršca kod mladića 24 pronađen je pištolj, a pištolj je zaplenjen i u okolini Alibunara kod 63- godišnjeg muškarca.

Ručna bomba pronađena je u kući u Opovu, a još jedna ručna bomba kao i 250 metaka različitog kalibra pronađeni su u kući u okolini Kovina.

(Tanjug/Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna