BOGAT ULOV POLICIJE I CARINIKA NA HORGOŠU: Luksuzni satovi, dijamanti, zlatnici i smaragdi (FOTO)

Z.U.

09. 05. 2024. u 14:41

CARINICI na Horgošu su u saradnji sa policijom zaplenili neprijavljeni zlatni nakit i kolekciju luksuznih satova u vrednosti od 357.000 evra.

БОГАТ УЛОВ ПОЛИЦИЈЕ И ЦАРИНИКА НА ХОРГОШУ: Луксузни сатови, дијаманти, златници и смарагди (ФОТО)

FOTO : Uprava carine

Neprijavljeni nakit i satovi su otkriveni u mercedesu stranih registarskih oznaka, kojim je tročlana porodica stranih državljana putovala iz Beča ka Beogradu.

Upitani da li imaju nešto da prijave, putnici su odgovorili odrečno, ali je detaljnim pregledom utvrđeno da se u porodičnom prtljagu nalazi pregršt dragocenosti koje je vozač, prema sopstvenoj izjavi, navodno zaboravio da prijavi zbog preopterećenosti poslovnim obavezama.

Carinici su u prtljagu pronašli više od 200 dukata Franc Jozef vrednih više od 40.000 evra i čak sedam ručnih časovnika svetski poznatih marki vrednosti od tri pa do 150.000 evra.

U prtljag je, pored satova, bio zapakovan i vredan zlatni nakit, i to dva seta zlatnog nakita sa dijamantima i smaragdima, više narukvica, ogrlica, minđuša, privezaka, prstenja kao i jedna zlatna medalja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)