DEČAK (13) NALETEO NA ŽENU BICIKLOM, MUŽ GA NOKAUTIRAO: Zbog nasilničkog ponašanja, mušarac na saslušanju u Tužilaštvu (VIDEO)

J.D.Lj.

19. 04. 2024. u 17:54

U Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu biće priveden na saslušanje tridesetsedmogodišnji muškarac zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

ДЕЧАК (13) НАЛЕТЕО НА ЖЕНУ БИЦИКЛОМ, МУЖ ГА НОКАУТИРАО: Због насилничког понашања, мушарац на саслушању у Тужилаштву (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

On se tereti, kako se navodi u krivičnoj prijavi, da je 8. aprila u Novom Beogradu fizički napao trinaestogodišnjaka, kao i jednog tridesettrogodišnjeg prolaznika koji je pokušao da spreči sukob.

Prethodno je trinaestogodišnjak, upravljajući biciklom na pešačkoj stazi u Bulevaru Aresenija Čarnojevića, sumnja se slučajno, naleteo na suprugu osumnjičenog koja je vodila sa sobom šestogodišnjeg dečaka. Od udarca, njih dvoje su pali na zemlju.

Inače, uznemirujući snimak nemilog događaja pojavio se na društvenim mrežama,a na njemu se jasno vidi trenutak kako čovek prilazi i udara dečaka.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu