ISPALIO HITAC PA POBEGAO: Pogodio u nogu tridesetšestogodišnjeg muškarca

I. M.

11. 04. 2024. u 14:36

Pripadnici policije u Vlasotincu su, intenzivnim operativnim radom, uhapsili D.D.(46), iz okoline ove varoši, koji se sumnjiči da je, u svom dvorištu, ispalio hitac i pogodio u nogu tridesetšestogodišnjeg muškarca, a potom pobegao.

ИСПАЛИО ХИТАЦ ПА ПОБЕГАО: Погодио у ногу тридесетшестогодишњег мушкарца

foto: I.Mitić

Povređena osoba je zbrinuta u Opštoj bolnici u Leskovcu, dok se uhapšeni muškarac tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela laka telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju Policije uprave u Leskovcu.

Njemu je, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu u Leskovcu.

Nadležno tužilaštvo je saopštilo da je okrivljeni, u prisustvu branioca, izneo odbranu i da nije bilo osnova za predlaganje pritvora, niti neke druge zakonom propisane mere za obezbeđenje njegovog prisustva i nesmetano vođenje krivičnog postupka, pa je pušten na slobodu.

Javni tužilac će, u daljem toku postupka, ispitati oštećenog i veštačiti povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove