SUMNJA SE NA ŠVERC AKCIZNIH PROIZVODA: Policija pronašla 227 kilograma rezanog duvana i sto boksova cigareta

I. M.

30. 01. 2024. u 11:59

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, zajedničkim radom sa Policijskom upravom u Vranju, uhapsili su M. S. (40) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

СУМЊА СЕ НА ШВЕРЦ АКЦИЗНИХ ПРОИЗВОДА: Полиција пронашла 227 килограма резаног дувана и сто боксова цигарета

foto: MUP

Policija je u vozilu kojim je upravljao osumnjičeni pronašla oko 227 kilograma rezanog duvana i 100 boksova raznih vrsta cigareta. Pronađeni duvan i cigarete su, kako se sumnja, bili namenjeni daljoj prodaji.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, gde je i saslušan.

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je saopštilo da se osumnjičeni, u prisustvu branioca, branio ćutanjem, odnosno da je koristio pravo da ne iznosi odbranu.

Na predlog javnog tužioca osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana, a zbog postojanja okolnosti da će u kratkom vremenskom roku ponoviti delo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima