DAVIO JE, PA NOŽEM USMRTIO: VJT Pančevo podiglo optužnicu zbog ubistva

J.D.Lj.

09. 10. 2023. u 13:07

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je danas podiglo optužnicu protiv D.D. (64) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

ДАВИО ЈЕ, ПА НОЖЕМ УСМРТИО: ВЈТ Панчево подигло оптужницу због убиства

Foto Shutterstock

Okrivljenom se stavlja na teret da je 22.aprila, oko 11,30 časova u Pančevu, u kući u Dragutina Ilkića Birte br.2, u stanju opijenosti teškog stepena (2,23 promila alkohola u krvi), ubio J.S. (77).

On je, kako se navodi iz Tužilaštva, stezao rukom za vrat J.S. nanevši joj tešku telesnu povredu u vidu preloma gornjeg roga desne polovine štitaste hrskavice sa krvnim podlivom u navednoj regiji i u predelu donje usne i na gornjoj strani baze jezika sa leve strane. 

Nakon toga je kuhinjskim nožem koji je poneo sa sobom, dužine sečiva 14 cm, ukupne dužine 25 cm, zadao J.S. 5 ubodnih rana u grudi i stomak, nanevši joj smrtonosnu ranu.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud produži pritvor protiv okrivljenog jer je način izvršenja krivičnog dela doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)