UŽAS U KRAGUJEVCU: Učenika drugog razreda ispred škole naterali da uzme bombonu sa opasnom drogom - bez svesti hitno prevezen u bolnicu

Novosti onlajn

08. 09. 2023. u 10:47

DETE, koje pohađa drugi osnovne, bez svesti je hitno prevezeno u UKC Kragujevac.

УЖАС У КРАГУЈЕВЦУ: Ученика другог разреда испред школе натерали да узме бомбону са опасном дрогом - без свести хитно превезен у болницу

Foto: M. Anđela/Profimedia

Prema nezvaničnim informacijama, ispred jedne osnovne škole u širem centru Kragujevca, čije ime nećemo navoditi iz bezbednosnih razloga, dete uzrasta 9 godina stariji momci su naterali da pojede bombonu od koje mu je pozlilo. Posle nekoliko trenutaka srušio se.

Dete, koje pohađa drugi osnovne, bez svesti je hitno prevezeno u UKC Kragujevac gde je analizama ustanovljeno prisustvo amfetamina u krvi. Sada je stabilno.

 – To što su se ovakva lica pojavila ispred jedne škole ne znači da se ne mogu pojaviti i ispred drugih – navodi sagovornik Ucentar upućen u sam događaj:

 – Razgovarajte sa decom o ovakvim temama. Na vreme treba reagovati i prijaviti bilo kakva sumnjiva lica školskom policajcu i policiji uopšte radi prevencije bilo kakvog rizika.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)