TEŽAK VIKEND U VRANJU: U devet saobraćajnih nezgoda, povređeno osam osoba

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

31. 07. 2023. u 10:23

Na području Policijske uprave u Vranju, od 28. do 30. jula ove godine, registrovano je devet saobraćajnih nezgoda. Jedna osoba je zadobila teške, a sedam lake telesne povrede.

ТЕЖАК ВИКЕНД У ВРАЊУ: У девет саобраћајних незгода, повређено осам особа

A.Rovčanin

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su četiri osobe. Policijska uprava u Vranju apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da odgovornim ponašanjem doprinesu bezbednosti saobraćaja na putevima.
Iz policije podsećaju vozače da poštuju ograničenje brzine i koriste sigurnosni pojas, da ne sedaju za volan ukoliko su pili, da ukoliko idu na duži put provere tehničku ispravnost vozila, da krenu odmorni i naspavani i prave pauze na svaka dva sata, najmanje po 15 minuta, kako bi sačuvali svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Podsećamo tokom vikenda Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova zaustavili su i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača koji su na auto-putu vozili brzinama od 249,3 i 180,9 kilometara na sat.

Četrdesetdvogodišnji vozač „BMW“-a, kod Vranja gde je ograničenje brzine 130, kretao se brzinom od 249,3 kilometara na sat.

Kod Pirota, gde je brzina kretanja ograničena na 80, pedesetosmogodišnji vozač „audija“ upravljao je vozilom brzinom od 180,9 kilometara na čas.

Vozači su dovedeni u službene prostorije i protiv njih su podnete prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)