KOVINAC NA ULICI ISTRGAO ZLATNU MINĐUŠU ŽENI SA UHA: Napadaču određen pritvor

Јелена Илић
Jelena Ilić

28. 06. 2023. u 12:52

I.J. (29 ) određen je pritvor pod sumnjom da je u Kovinu na ulici sa leđa prišao oštećenoj M.B. (59 godina) i sa uveta joj istrgao zlatnu minđušu, a potom pobegao sa lica mesta.

КОВИНАЦ НА УЛИЦИ  ИСТРГАО ЗЛАТНУ МИНЂУШУ ЖЕНИ СА УХА: Нападачу одређен притвор

Foto: Opština Kovin

Žena se šetala  sa svojom sestrom i nalazila se u prolazu između zgrada. Na osnovu opisa osumnjičenog koji je dala oštećena, efikasnom istragom policije i tužilaštva, osumnjičeni je u kratkom pronađen i priveden tužiocu.

Za krivično delo teška krađa predviđena je kazna zatvora u trajanju od minimum jedne do osam godina, a zakon takođe predviđa da osumnjičeni mora imati branioca iz reda advokata, saopštili su iz Osnovnog tužilaštva Smederevo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove