PAS NAPAO DEVETOGODIŠNJE DETE: Uhapšen i saslušan vlasnik životinje

I. M.

07. 06. 2023. u 13:20

Policija je saopštila da je u Vlasotincu uhapšen B. M. (43) iz ovog mesta jer se sumnjiči da nije adekvatno obezbedio svog psa koji je izašao na ulicu i napao devetogodišnjeg dečaka.

ПАС НАПАО ДЕВЕТОГОДИШЊЕ ДЕТЕ: Ухапшен и саслушан власник животиње

foto: I.Mitić

On je priveden nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, dok je povređeno dete zbrinuto u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu.

Osumnjičeni je izneo odbranu pred javnim tužiocem. Nakon saslušanja određena mu je mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim licima.

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je saopštilo da će u najkraćem roku preduzeti dokazne radnje, ispitati svedoke i obaviti veštačenja, i doneti odluku po podnetoj krivičnoj prijavi.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je povređen pre nekoliko dana kada ga je, bez ikakvog povoda napao belgijski ovčar – malinoa. On je dete, koje se sa drugovima igralo u parku, izujedao po telu i otkinuo mu deo uveta. Posledice su mogle da budu i teže da psa nije obuzdao vlasnik kome je životinja pobegla dok je ulazio u dvorište.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZADRŽAN NA TREŽNJENJU: Pijani Zaječarac sleteo u kanal i dobio prekršajnu prijavu