SASLUŠANA SESTRIČINA DOKTORA SA VMA: Imali su razmirica, ali nisam videla da tuče suprugu (FOTO)

J.D.Lj.

27. 03. 2023. u 18:23

U TREĆEM osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je, u nastavku istrage protiv Nikole Ostojića (48), poznatog hirurga sa VMA, koji se tereti za nasilje u porodici,odnosno da je pretukao suprugu Ivanu Ostojić (42), saslušana njegova sestričina.

САСЛУШАНА СЕСТРИЧИНА ДОКТОРА СА ВМА: Имали су размирица, али нисам видела да туче супругу (ФОТО)

Foto: Instagram

Ona je, kako saznajemo iz izvora bliskig istrazi, rekla da je u vreme novogodišnjih i božićnih praznika doputovala u Beograd iz inostranstva i da je boravila kod ujaka u kući, u Zemunu. Ispričala je da se seća da je, početkom januara, njen ujak imao određenih zdravstvenih problema, kao i onih koji su posledica uzimanja nekih lekova.

Takođe, izjavila je i da se seća da su doktor i njegova supruga imali određenih razmirica u braku i da su razgovarali kako dalje da nastave svoje živote i brak. Ipak, kako je navela, nikad nije za vreme provedeno u porodici Ostojić, videla bilo kakvo nasilje, vređanje, kao ni da je njen ujak ikada tukao ženu.

Istraga se nastavlja, a uskoro bi trebalo da bude saslušan i osumnjičeni doktor, koji je podsetimo, svojevremeno odbio da iznese odbranu u Tužilaštvu, ali se u međuvremenu predomislio. Inače doktor Ostojić se od početka istrage i hapšenja, u februaru,nalazi u pritvoru. Od do sada saslušanih svedoka, osim njegove supruge i njenog brata, niko nikada nije video nasilje u toj porodici.

Podsetimo, beogradska policija je 2. februara u Zemunu uhapsila je Nikolu Ostojića (48), poznatog plastičnog hirurga sa VMA koji je osumnjičen za nasilje u porodici. Njegovoj supruzi I. O. lekari su konstatovali teške telesne povrede u vidu preloma rebara, nadlaktice, hematoma na glavi i modrica po telu. Ona je nakon pregleda u bolnici u Zemunu puštena na kućno lečenje.

Nezvanično, ona je izjavila da "zlostavljanje traje 27 dana i da ga je jedva preživela". Kako se saznaje, I. O. je tokom istrage izjavila da ju je suprug tukao oklagijom, davio kablom, urinirao po njoj i pretio ubistvom.

Policiju su pozvale komšije bračnog para koje su čule tuču i svađu. Vrata im je otvorila I. O. koja je rekla da je "nije tukao već su se samo verbalno sukobili". Međutim, policajci su primetili povrede i zatražili da je odvedu na pregled. Tada je klupko jezivog nasilja krenulo da se odmotava. I. O. je do detalja objasnila šta je bio motiv njihovih čestih svađa. Kao i to od kada datiraju.

Bračni par ima troje maloletne dece koja su, nezvanično, i sama trpela očeve batine. Policija je tokom uviđaja oduzela dva pištolja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)