POTVRDIO SESTRINU PRIČU DA TRPI NASILJE: Nastavak istrage protiv poznatog doktora sa VMA, svedočio brat žrtve

J.D.Lj.

10. 03. 2023. u 18:30

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, u nastavku istrage vezano za sumnje za nasilje poznatog beogradskog hirurga sa VMA Nikole O. (49) nad suprugom Ivanom O. (42), danas je u svojstvu svedoka, saslušan brat oštećene.

ПОТВРДИО СЕСТРИНУ ПРИЧУ ДА ТРПИ НАСИЉЕ: Наставак истраге против познатог доктора са ВМА, сведочио брат жртве

Foto: Instagram

On je, kako saznajemo, gotovo u potpunosti potvrdio sestrinu tvrdnju da ju je muž maltretirao.

Ovaj svedok je rekao u Tužilaštvu da o nasilju nad sestrom od strane supruga ima posredna saznanja, odnosno da mu je ona, u više navrata, telefonom, slala SMS poruke u kojima se žalila. Brat tvrdi da još poseduje te poruke i da će ih dostaviti Tužilaštvu. Na kraju, nakon incidenta, kako kaže, došao je po Ivaninom pozivu, da pomogne sestri koja je imala teške povrede.

Ivana O. je, inače, tvrdila da ju je suprug brutalno pretukao, zbog čega je zadobila brojne podlive, modrice i povrede, od kojih najtežu na ruci, koju je nedavno i operisala. Njen oporavak dobro teče i uskoro će i ona biti saslušana, u svojstvu oštećene, u nadležnom Tužilaštvu.

Nakon toga, izjavu će dati i njen suprug Nikole O., koji je u prvom momentu odbio da se izjasni pred Tužilaštvom. U međuvremenu, promenio je mišljenje i sad želi da iznese odbranu.

Nikola O. se, inače, od trenutka hapšenja, nalazi u pritvoru, koji mu je pre nekoliko dana produžen.

Podsetimo, pre brata supruge poznatog hirurga, u Tužilaštvu su svoje iskaze dali policajac koji je bio na uviđaju, kao i kućna pomoćnica i prijateljica Ivane O. Ni jedan svedok ne zna da je par imao problema i da je u njihovom braku bilo nasilja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)