NEGIRAO DA JE PRETIO NOVINARU: Saslušan osumnjičeni za ugrožavanje sigurnosti

N.B.

22. 02. 2023. u 14:49

U Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je priveden M. M. osumnjičen da je 20. februara u Palati pravde pretio novinaru Ž. M. koji je tog dana pratio suđenje optuženima za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića.

НЕГИРАО ДА ЈЕ ПРЕТИО НОВИНАРУ: Саслушан осумњичени за угрожавање сигурности

Foto N. Fifić

Osumnjičeni je, kako je saopšteno iz Tužilaštva, negirao krivično delo, a na teret mu se stavlja ugrožavanje sigurnosti. Nakon saslušanja, sudiji za prethodni postupak Prvog osnovnog suda predloženo je da mu se odredi pritvor do 30 dana. Međutim, prema sudskoj odluci, njemu je određena mera prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa oštećenim.

Kako je ranije saopšteno, M. M. je prijatelj optuženog Dragoljuba Simonovića, bivšeg predsednika opštine Grocka, koji je jedan od optuženih u postupku za paljenje Jovanovićeve kuće. Sumnja se da je M. M. izneo niz pretnji Ž. M. kojima je ugrozio njegovu sigurnost. Brzom intervencijom policijskih službenika PS Savski venac, prema navodima tužilaštva, osumnjičeni je istog dana pronađen i zadržan.

Tužilaštvo će u daljem toku postupka ispitati svedoka oštećenog Ž. M. kao i ostale svedoke događaja i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)