ISTRAGA KRVAVE TUČE NA PARKINGU U KRUŠEVCU: Zakazano saslušanje oštećenog

S.BABOVIĆ

07. 02. 2023. u 12:56

OSNOVNO javno tužilaštvo u Kruševcu istražuje nanošenje teške telesne povrede mladiću u incidentu, koji se 25. oktobra dogodio nedaleko od Mašinske škole, na parkingu sale “Soko”.

ИСТРАГА КРВАВЕ ТУЧЕ НА ПАРКИНГУ У КРУШЕВЦУ: Заказано саслушање оштећеног

Foto:S.Babović

Kako se sumnja, spornog dana je Kruševljanin Nikola M. (27) više puta udario N. B. (25) iz istog grada, usled čega je oštećeni zadobio prelom podlaktice i naprsnuće zgloba kažiprsta.

Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava u kojoj je, prema saznanjima „Novosti“, krivično delo okvalifikovano kao teška telesna povreda.

- Oštećeni je bio u društvu jednog prijatelja, kada je naišao osumnjičeni i krenuo da ga vređa - iznosi izvor „Novosti“.

- U izjavi je naveo da je od udarca pao na zemlju, ali da je osumnjičeni nastavio da ga udara pesnicom.

Optužnog predloga još uvek nema. U Osnovnom javnom tužilaštvu “Novostima” je predočeno da je u toku dokazni postupak. U toku je dokazni postupak, saslušanje svedoka oštećenog je zakazano za dan 24. februar. Oštećeni se nije odazvao na poziv tužilaštva 20. decembra. Osumnjičeni je na slobodi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SOFIJA MILOŠEVIĆ PODELILA DIRLJIV PRIZOR: Pogledajte ko je Luki Joviću doneo sreću na utakmici sa Slovenijom (FOTO)